Contact

Heb je een vraag? Dan is het maar goed dat je op deze pagina bent beland! Bekijk eerst eens onze veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord op jouw vraag er al wel tussen. Zo niet, stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier of bel ons op 06 812 639 17.

Locatie 6 april 2023
De eerste editie van Hét Event vindt plaats bij Campusgebouw Villa Flora op de Brightlands Campus Greenport Venlo.

Campusgebouw Villa Flora

Villafloraweg 1 
5928 SZ Venlo

FAQ

We hebben een handig overzicht van alle veelgestelde vragen gemaakt.
Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Wat is Hét Event?

Hét Event is een inspirerend event voor ondernemende mensen die zichzelf willen ontplooien en de business waarin ze werkzaam zijn een boost willen geven. Door vanuit een andere invalshoek naar herkenbare onderwerpen te kijken, wekken we energie op en zetten we stilstand om in beweging. Onze community draagt bij aan kennisvergroting en netwerkverbreding.

Waar vindt Hét Event plaats?

Hét Event gaat ‘on tour’. Het vindt plaats in lokale schouwburgen, theaters van kleinere steden of andere inspirerende plekken.

De eerste editie van Hét Event (op 6 april 2023) vindt plaats bij Brightlands Campus Greenport Venlo (Campusgebouw Villa Flora, Villafloraweg 1, Venlo). 

Wanneer en hoe laat vindt Hét Event plaats?

Hét Event vindt plaats op 6 april 2023. Het programma gaat van start om 13.30 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 13.00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 18.30 uur. Bekijk het volledige programma hier.

Voor wie is Hét Event bedoeld?

Hét Event is een inspiratiebron voor ondernemers, ondernemingen en marketing- en communicatieafdelingen.

Waar kan ik tickets bestellen en wat betaal ik voor een ticket?

Je kunt je tickets bestellen via deze link. Hier kun je ook alle actuele prijzen van de tickets bekijken.

Tekst nog invullen

Hoe is de bereikbaarheid met de auto of OV naar de locatie?

Met de auto
Parkeren bij Brightlands is gratis. Je kunt parkeren op P3, voer hiervoor Sint Jansweg 15, Venlo in in je navigatiesysteem of zoek naar Brightlands Campus Greenport Venlo. Je komt dan uit bij het parkeerterrein bij de Innovatoren. Volg de wandelroute naar het campusgebouw Villa Flora.

Met het openbaar vervoer
De campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte voor de campus. Check www.9292.nl om je route te plannen. Let op! Vul dan het adres: Villafloraweg 1 in.

Komt Hét Event ook nog op andere locaties? 

Jazeker! Hét Event is altijd ‘on tour’. Het vindt plaats in lokale schouwburgen, theaters van kleinere steden of andere inspirerende plekken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe edities en locaties.

Kan ik tickets kopen aan de deur?

Je kunt helaas geen tickets kopen aan de deur. Bestel je tickets via deze link.

Ik kan niet meer naar Hét Event komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen of mijn ticket overdragen aan iemand anders?

Wat jammer dat je niet meer naar Hét Event kan komen. Want it's a hell of a ride! Helaas is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen, maar je ticket overdragen aan een ander mag zeker.

Door wie wordt Hét Event georganiseerd?

Hét Event wordt georganiseerd door Mark Martens. Op 01-01-01 begon hij zijn eigen bedrijf: ifthen - branding your soul. Met nullen en enen heeft hij zelf iets minder, maar met het vertellen van een mooi verhaal des te meer. Het organiseren van inspirerende evenementen die nieuwe energieën opwekken is daarom ook een langgekoesterde wens. 

Deze events vinden plaats in je directe regio: van lokale schouwburgen tot theaters in kleinere steden. Hierdoor is Hét Event altijd bij je in de buurt. 

Hét Event is een initiatief van Mark Martens en Bas Griffioen.

Mis niets van Hét Event!