Podcast

De podcast over Hét Event

Een podcastserie over onder andere: verwondering, een andere kijk op herkenbare onderwerpen en het in vervulling gaan van de droom van de organisatoren van Hét Event. Luister en laat je inspireren!

#5 Hét Event: Dwalen door de toekomst

In onze nieuwe podcast spreken we met Claudia Lieshout. Als trendonderzoeker binnen Philips dwaalt ze iedere dag door de wereld van innovatie. In deze podcast vertelt ze o.a. over de toegankelijkheid van trends en hoe lastig het is om de toekomst te voorspellen en het ons voor te stellen. 

#4 Hét Event: Social Media - Een vloek of een zegen?

Hét Event spreker Kirsten Jassies is al zo’n 20 jaar actief op social media. Inmiddels heeft ze al veel platformen ontdekt. In deze podcast vertelt ze over waarom social media haar nog iedere dag intrigeert en waarom het échte leven laten zien zo belangrijk is. 

#3 Hét Event: Kreunend op de bank

Hét Event spreker Myrthe is gefascineerd door de wereld van seksuele rariteiten. Tijdens Hét Event richt ze zich op een belangrijk onderwerp: waarom is praten over seksualiteit zo ongemakkelijk? In deze podcast vertelt ze over het doorbreken van taboes en openlijk praten over seksualiteit.

#2 Hét Event: Met beide benen in het leven

Leef jij je leven of leeft je leven jou? Een onderwerp dat Paul Ramakers aan het hart ligt en waarin hij je tijdens de eerste editie van Hét Event (6 april) meeneemt. Bepakt met zijn brutaal eerlijke verhaal en een gezonde dosis humor en zelfspot trekt hij de wereld door om ogen te openen.

#1 Hét Event: Een jongensdroom in vervulling

In deze podcastaflevering gaat Huub Linders (ifthen - branding your soul) in gesprek met Mark Martens (ifthen - branding your soul) en Bas Griffioen (Griffioen Media) over het in vervulling gaan van hun langgekoesterde wens: inspirerende events organiseren die nieuwe energieën opwekken.

Geïnspireerd geraakt door de podcast?

Laat je dan eens real life verwonderen door onze sprekers tijdens Hét Event!

Mis niets van Hét Event!